Coaching voor management

Coaching voor Management:

Johan Maertens heeft ervaring in psychotherapie sedert 1979 in ons centrum en heeft 35 jaar aan het roer gestaan van De Sleutel vanaf de oprichting in 1974. Hij is er momenteel nog senior advisor. Vanaf 2007 heeft hij de internationale NGO van de Broeders van Liefde opgericht en het internationaal netwerk van de Broeders van Liefde vorm gegeven, hij is er eveneens senior advisor van het executive committee. Hij was oprichter en voorzitter van de Internationale en van de Europese vereniging voor bondingpsychotherapie.

Het management en de psychotherapie vormen de twee sporen in zijn ervaring. Hij heeft dan ook persoonlijk ervaren en met vele anderen samen geleerd dat succes en geluk wel degelijk samen gaan en elkaar versterken. Je kan het leren je kan het trainen. Hoe zorg je goed voor jezelf, je partner en je gezin als basis voor een nog succesvoller handelen in de top van bedrijven waar het persoonlijk belang en geluk dikwijls ten onrechte en vanuit een te beperkte visie opgeofferd wordt in het belang van groei, winst en uitbreiding.

Wil je samen met hem zijn ervaring delen en samen zoeken hoe je die best kunt vertalen naar je eigen situatie dan wordt hiervoor, na een eerste analyse, samen een plan voor opgesteld.