afspraak
Terug naar overzicht

Single Matching

Ben jij single en het alleen zijn beu?


Je bent niet alleen.  Vlaanderen telt meer dan 1,8 miljoen alleenstaanden en dat aantal blijft stijgen. Maar de tijden zijn veranderd. Gelukkig maar. Vandaag is er niks mis mee om als single in het leven te staan. Maar het is ook geen taboe meer om wat hulp in te schakelen als je die ‘status’ wil veranderen.

Onze collega Julie Maertens zal naast haar werkzaamheden bij CPRT als psycholoog, voortaan ook actief zijn in relatiebemiddeling. Julie stapt mee in een bestaand relatiebemiddelingsbureau, genaamd Altero, met als zaakvoerder Veronique Van de Steen. Gezien relatiebemiddeling centraal staat, is onze belangrijkste doelstelling voor de cliënt de kans op een harmonieuze en duurzame relatie te vergroten. Wij willen ons differentiëren door een kwaliteitsvol aanbod te brengen dat tegelijkertijd professioneel en wetenschappelijk onderbouwd is.

Met een warme, begripvolle, eerlijke en privacy respecterende aanpak, zien wij elk lid persoonlijk voor een intake en screeningsgesprek. Op basis van een uitgebreide screening maken we een intern profiel aan om te matchen.

De relatiebemiddeling is een extra dienst in ons aanbod van het centrum, waarbij de hoofdzetel in Leuven is en we daarnaast nog kantoren hebben in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Limburg, waarbij professionelen de screenings verzorgen per regio.

Hoe maak je verder kennis met onze diensten? Dat lees je verder op deze website: www.altero.be
Kortom, koester je een oprechte wens voor een duurzame relatie? Laten we dan kennismaken. Geheel vrijblijvend via een gratis intakegesprek via dit nummer 0483/275758 . Kijken of het klikt, en of je écht klaar bent voor die nieuwe stap in je leven.