afspraak

Centrum voor Persoons- en Relatie Training

Wij verhuizen 1 juni!

Per 1 juni verhuizen wij naar onze nieuwe praktijk in Knokke-Heist met het ganse team, behalve Johan en Magda, zij werken nog verder in Damme. Meer informatie kan je op onze nieuwe website vinden: https://www.inner-center.be/

Tot binnenkort! 

CORONA UPDATE

Ons psychologen team staat klaar om jullie bij te staan in deze onvoorspelbare corona tijden. Mentale zorg mag nu niet uitgesteld worden. Alle afspraken kunnen live blijven doorgaan zoals gepland mét mondmasker aan, de nodige afstand en in voldoende verluchte ruimtes. Wens je toch liever een online sessie, verwittig dan je psycholoog. 

We vragen iedereen in de auto te wachten, zodoende de wachtplaats niet te overladen. 

Voor het veilige verloop van de trainingen, zal je persoonlijk op de hoogte gebracht worden van de  mogelijke aanpassing. 

THERE IS NO HEALTH

WITHOUT MENTAL HEALTH

Het Centrum voor Persoons- en Relatietraining werd opgericht in 1980 door het echtpaar Johan en Magda Maertens-Baukeland in het rustige polderlandschap langs de Damse Vaart te Damme. Ondertussen is het centrum uitgebreid en zijn we een team van 7 toegewijde psychologen met elk hun specialiteiten zodat we een breed arsenaal aan klachten kunnen behandelen. Lees hierover meer onderaan deze pagina.

Ontdek ons aanbod

Het centrum richt zich hoofdzakelijk op de regio Noord-West-Vlaanderen: BRUGGE, BEERNEM, DAMME, KNOKKE-HEIST, MALDEGEM, EEKLO en voor de groepstherapie en mindfulness uit heel Vlaanderen.

Het centrum biedt verschillende activiteiten aan en de basisfilosofie is gebaseerd op een holistische, humanistische mensvisie. Neem gerust een kijkje en leer elk van ons kennen, want wij zijn er voor jou!

Welke zijn jouw klachten?

Volgende klachten kunnen op verschillende werkwijzen in ons centrum behandeld worden:

  • Emotionele klachten: angst en paniekstoornissen, depressie, agressie, eenzaamheid, rouw- en echtscheidingsverwerking
  • Denkstoornissen: zich niet geliefd voelen, niet goed genoeg zijn,  zich er niet bij voelen, geen fouten willen maken (perfectionisme)
  • Werk/studie: burn-out, faalangst, concentratiestoornis, heroriëntatie
  • Lichamelijke klachten zonder fysiek aantoonbare oorzaken, chronische pijnen
  • Eetstoornissen: boulimie, anorexia, eetbuistoornis
  • Verslavingsproblemen: overtollig of ongecontroleerd gebruik van alcohol, drugs en medicatie
  • Relationele problemen: het niet kunnen aangaan of beëindigen van een relatie, echtscheidingsproblemen, herstel van vertrouwen, communicatie- en seksuele problemen, hechtingstijlen (afwijzende hechtingstijl, aanklampende hechtingstijl, …)   
  • Ouder-kind relatie, relatie- en gezinsconflicten