afspraak

Over het centrum voor persoons- en relatietraining

Het Centrum voor Persoons- en Relatietraining (CPRT) werd opgericht in 1980 door het echtpaar Johan Maertens en Magda Baukeland in het rustige polderlandschap langs de Damse Vaart te Damme.

De dochter, Julie Maertens, maakte 10 jaar deel uit van het team. Sinds 1 juni 2021 opende Julie Maertens haar eigen psychlogen centrum te Knokke-Heist. Johan en Magda blijven werken vanuit Damme. 

De foto representeert het oude CPRT team. Julie, Sara, Whitney, Mieke & Laure werken nu bij INNER te Heist (www.inner-center.be). 

Magda Baukeland

Opleiding
psychologe , psychotherapeute
Erkenningsnummer
Compsy.be542103078

Het echtpaar Magda Baukeland en Johan Maertens is 40 jaar actief in de psychotherapeutische wereld, zowel ambulant als residentieel, zowel nationaal als internationaal.

Beiden zijn grondleggers van De Sleutel, behandelingscentra voor drugverslaafden. Zij werkten hierin 35 jaar. Dit is de basis geweest voor de verdere ontwikkeling en verbreding van hun opleidingen en activiteiten op vlak van groepstherapie, individuele therapie en koppeltherapie.

Zij gaven gedurende 30 jaar workshops in vele Europese landen maar hoofdzakelijk in Brescia (Italië) en Lissabon.

Johan Maertens

Opleiding
orthopedagoog, psychotherapeut

Zij zijn aangesloten bij  de Belgische Federatie van Psychologen (BFP), Vlaamse Vereniging voor Klinische Psychologen (VVKP). Magda Baukeland is ook aangesloten bij de Psychologencommissie. Verder kunt u hen volgen via Linkedin.com.

Beiden doen individuele therapie, koppeltherapie, groepstherapie en supervisie.

Johan is ook nog specifiek bezig met studiebegeleiding en coaching van bedrijfsleiders.

Beiden doen naast sessies in het Nederlands, ook sessies in het Engels en Frans.

Zij zijn bereikbaar na afspraak via magda.baukeland@cprt.be